Ed Sheeran u Zagrebu, u sklopu rekordne ‘+ – = ÷ x’ MATHEMATICS turneje

Ed Sheeran u Zagrebu, u sklopu rekordne ‘+ – = ÷ x’ MATHEMATICS turneje

(Sheeran tijekom nastupa s grupom Colplay 2021. godine Foto:Raph_PH, CC BY 2.0, via Wikimedia Commons)

Ed Sheeran po prvi put dolazi u Hrvatsku i to na zagrebački Hipodrom, 10. kolovoza 2024. godine, te tako u sklopu europske turneje u Zagreb dovodi svoju rekordnu ‘+ – = ÷ x’ Mathematics turneju.

Emina Višnić, pročelnica Gradskog ureda za kulturu i civilno društvo: „Dolazak Eda Sheerana u Zagreb sljedeće ljeto rezultat je uspješne suradnje Grada Zagreba i njegovog tima. Drago nam je što ćemo građanima moći priuštiti vrhunski spektakl u kojem vjerujem da će uživati.“

Ewald Tatar, promotor/Barracuda Music: „Za početak, unaprijed bih se zahvalio gradu Zagrebu i timu na Hipodromu radi izvrsne suradnje. Iznimno me veseli što smo uspjeli dovesti veliki open air show ovakve međunarodne zvijezde u Zagreb. Kao vodeća tvrtka na austrijskom tržištu s iznimnim portfoliom, nadam se da će ovaj projekt biti početna točka za buduće sjajne projekte u Zagrebu i Hrvatskoj.”

Vijest dolazi u vrućem trenutku Sheeranove turneje koja ruši sve rekorde po Sjevernoj Americi. Tamo je višestrukim nastupima postavio rekorde uključujući SoFi stadion u Los Angelesu te MetLife stadion u New Jerseyu. Na potonjem je okupio najveći broj posjetitelja ikada na jednom koncertu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Samo ove godine Sheeran je izdao dva albuma: ‘-ʼ (Subtract) i Autumn Variations, i oba su dospjela na prvo mjesto diljem svijeta. Izdani su, uz sve pohvale kritike, u svibnju i rujnu, a na oba LP-a  Sheeran je surađivao s Aaronom Dessnerom iz The Nationala.

Sve službene stranice za prodaju ulaznica bit će izlistane na oglasima turneje kao i na www.edsheeran.com. Upućujemo kupce ulaznica da isključivo kupuju preko ovlaštenih mrežnih stranica.

Ulaznice za ovaj veliki koncertni spektakl u prodaju kreću 26. listopada 2023. godine.

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni