Dvodnevni koncertni festival u Domu sportova

Dvodnevni koncertni festival u Domu sportova

(Foto: Press materijal)

Prvi November Fest powered by Galeb održat će se 18. i 19. veljače 2022. godine u maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu i okupit će popularna imena hrvatske hip-hop i pop-rock scene. U petak nastupaju: TBF, Elemental i Atomic Dance Factory, a u subotu: Neno Belan & Fiumens, Silente i DJ Rea.

“Mislim da ću se morati uštipnuti da shvatim da ne sanjam! Naša ”nabrijanost” bit će podjednaka nabrijanosti publike – i jedni i drugi jedva dočekasmo da se slušamo i vidimo. Na toplom. Nismo se dugo vidjeli, nadam se da ste dobro i zdravo i da ćemo pomaknuti Dom sportova iz temelja svojim grlatim pjevanjem i nabrijanom energijom!! Čekamo vas s ove strane pozornice!”, izjavila je uoči koncerta Remi iz Elementala.

“Bit će lijepo, za promjenu, nastupiti u zatvorenom, a za Dom sportova nas vežu lijepe uspomene i kao izvođače i kao posjetitelje koncerata. Nismo ni dugo bili u kombinaciji s Elementalom pa se veselimo i druženju s njima. Mislim da će to biti jako zabavna večer”, kaže Mladen Badovinac iz TBF-a.

Koncerti počinju u 20 sati, a vrata male dvorane Doma sportova otvaraju se u 18 sati. Ulaznice za November Fest powered by Galeb mogu se kupiti putem sustava Eventim i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima. Jednodnevne ulaznice dostupne su po cijeni od 120 kn, odnosno 140 kn na dan koncerta. Festivalske ulaznice za oba dana festivala dostupne su po cijeni od 200 kn, dok će na dan koncerta iznositi 240 kn.

Festival će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim preporukama HZJZ i Odlukama Stožera civilne zaštite RH. (pr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni