Dvadeseti Dani dječjih vrtića: Radionice, druženje, stručni skupovi i koncert

Dvadeseti Dani dječjih vrtića: Radionice, druženje, stručni skupovi i koncert

Dani dječjih vrtića završavaju velikim druženjem djece, roditelja i odgojitelja, 22. svibnja, u nedjelju, na Bundeku              

Jubilarni 20. Dani dječjih vrtića Grada Zagreba održat će se od 16. do 22. svibnja 2016. godine, već tradicionalno pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba, Milana Bandića i u organizaciji Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport i dječjih vrtića Grada Zagreba. Kao i svake godine pripremljen je bogat program ispunjen radionicama, koncertima i veselim druženjima.

Manifestacija započinje u ponedjeljak aktivnošću Otvorena vrata vrtića, stručnim radionicama u kojima će odgojitelji, pedagozi, psiholozi, defektolozi, logopedi i zdravstveni voditelji te ravnatelji dječjih vrtića Grada Zagreba prezentirati stručna dostignuća u praksi i raspravljati o mogućnostima unaprjeđivanja odgojno obrazovne prakse s ciljem bolje podrške razvoja svakog djeteta i sigurnim i poticajnim uvjetima u dječjim vrtićima Grada Zagreba.

Centralna svečanost proslave 20. izdanja Dana dječjih vrtića Grada Zagreba biti će u srijedu, 18. svibnja, kada će se u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održati svečani koncert, s početkom u 18.30 sati, uz nastup odgojitelja dječjih vrtića Grada Zagreba, Tamburaškog orkestra HRT-a te poznatih glazbenih i scenskih umjetnika uz voditelje Jasnu Doležal i Mirka Fodora. Koncertu će istoga dana, na istom mjestu prethoditi, od 9.00 do 13.30 sati, Stručni skup na temu: Veliki grad za malo dijete i predstavljanje publikacije Dječji vrtići Grada Zagreba.

U petak, 20. svibnja s početkom u 10,00 sati Gradonačelnik će u Palači Dverce ugostiti brojne mališane i odgojitelje i time još jednom potvrditi da je Grad Zagreb uistinu prijatelj djece te da je njihova skrb na prvom mjestu.

Dani dječjih vrtića završavaju velikim druženjem djece, roditelja i odgojitelja, 22. svibnja, u nedjelju, na Bundeku, od 10,00 do 13,00 sati pod zajedničkim nazivom »Zajedno u Parku Bundek«. Uz prigodne igre i natjecanja djece s roditeljima i odgojiteljima na Bundeku djecu očekuje i desetak tematskih punktova u kojima će se moći poigrati, učiti ili pak susresti svoje omiljene životinje i likove iz priča. (zgm)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni