Dva vikenda ekstra velikih popusta u Rosesu

Dva vikenda ekstra velikih popusta u Rosesu

No zabavljati se neće samo najmlađi. U subotu i nedjelju, 8. i 9. 11. veliki će moći zaigrati zabavne igre s bajkovitim likovima i osvojiti brojne vrijedne poklone, naučiti plesati valcer kao pravi princ i Pepeljuga

Roses Designer Outlet tijekom dva vikenda – 8. i 9.studenoga te 15. i 16.studenoga obilježava svoj 6. rođendan. Tom prilikom svi posjetitelji, i oni mali i oni veliki, imat će prilike uživati u mnoštvu iznenađenja u bajkovitom okruženju outlet grada.

Zabava i provod uz vrijedne nagradne igre, predstave i radionice očekuje svaku obitelj, koja svoja vikend poslijepodneva odluče provesti u Rosesu. Najbolje od svega, tijekom rođendanskih vikenda cijene tisuće artikala s outlet cijena past će na one koje se ne smiju propustiti!

Vitezovi, čarobnjaci i princeze najmlađe će razveseliti tijekom oba vikenda, s početkom u 15 sati. A brojne zabavne igre s vrijednim nagradama, kreativne radionice, kutak za male princeze, zabava za hrabre vitezove i predstave osigurat će vikende za pamćenje.

No zabavljati se neće samo najmlađi. U subotu i nedjelju, 8. i 9. 11. veliki će moći zaigrati zabavne igre s bajkovitim likovima i osvojiti brojne vrijedne poklone, naučiti plesati valcer kao pravi princ i Pepeljuga uz Plemićku mladež iz Zaprešića te pogledati uživo kako opasni gusari žongliraju s mačevima, sjekirama i bakljama.

Sve dame koje nikada nisu dočekale princa na bijelom konju, neka obavezno dođu u subotu 8. 11. u Roses jer je za njih pripremljeno posebno iznenađenje. Naime, ni više ni manje – dočekat će ih princ na bijelom konju! Bajkovitom shoppingu u subotu 8. 11. pridružit će se i brojne poznate Hrvatice, a kako biste još duže uživali u programu i bajkovitim rođendanskim akcijama, Roses će u subote 8. i 15. 11. raditi sve do 22h.

Detalje programa pogledajte ovdje. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni