Državna uprava za zaštitu i spašavanje predstavila novu opremu

Državna uprava za zaštitu i spašavanje predstavila novu opremu

Ukupna vrijednost kupljene opreme koju je DUZS nabavio u 2015. godini za Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite iznosi 2,7 milijuna kuna

Ispred skladišta Državne uprave za zaštitu i spašavanje na Krugama u srijedu je prezentirana oprema nabavljena tijekom 2015. godine, za potrebe opremanja Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Republike Hrvatske.

Između ostalog, predstavljen je agregat 30 kW s rasvjetnim stupom visine 9 m na prikolici (žirafa), amfibija ARGO (na prikolici) za spašavanje na vodi, quad, ATV vozilo, od 570 ccm s prednjim vitlom (4 komada, s prikolicama) te šatori na napuhavanje.duzs 2

Ukupna vrijednost kupljene opreme koju je DUZS nabavio u 2015. godini za Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite (za sva četiri Odjela – Zagreb, Osijek, Rijeka i Split) iznosi 2.718.750,00 kn.

Uz predstavljanje kupljenih sredstava, u skladištu Državne intervencijske postrojbe na Krugama prezentiran je i postavljen rasvjetni toranj na napuhavanje, s radnom visinom od 2,5 do 4,2 metra. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni