Država iznajmljuje poslovne prostore u Zagrebu

Država iznajmljuje poslovne prostore u Zagrebu

U ponudi su poslovni prostori na Trgu bana Josipa Jelačića, u Tratinskoj, Palmotićevoj, Jurkovićevoj, Miškecovom prolazu, Jurišićevoj, Britancu, te u brojnim drugim ulicama. Riječ je o prostorima u kojima fizičke osobe, tvrtke i obrtnici mogu obavljati trgovačku djelatnost, posredničke usluge i ostale djelatnosti.

Nakon što je Državni ured za upravljanje državnom imovinom (DUUDI) nedavno raspisao natječaj za najam 20 stanova u Zagrebu, koji su u vlasništvu države, nedavno je objavljen i natječaj za zakup 21-og poslovnog prostora u Zagrebu.

U ponudi su poslovni prostori na Trgu bana Josipa Jelačića, u Tratinskoj, Palmotićevoj, Jurkovićevoj, Miškecovom prolazu, Jurišićevoj, Britancu, te u brojnim drugim ulicama. Riječ je o prostorima u kojima fizičke osobe, tvrtke i obrtnici mogu obavljati trgovačku djelatnost, posredničke usluge i ostale djelatnosti. Odabrani najmoprimci neće morati platiti najam za prva tri mjeseca kako bi prostore preuredili ili obnovili. Država neće nadoknaditi uloženi novac za adaptaciju prostora, a najmoprimci ne smiju davati dobivani prostor u zakup.

Rok za podnošenje ponuda je 28. studeni. Više informacija o raspisanom natječaju možete vidjeti ovdje.

(zg-magazin)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni