Država daje u zakup 21 poslovni prostor u Zagrebu

Država daje u zakup 21 poslovni prostor u Zagrebu

(Unutrašnjost poslovnog prostora u Ilici 87 koji je nekoć koristila Privredna banka Zagreb / Foto: Državne nekretnine)

Tvrtka Državne nekretnine do 10. rujna provodi natječaj za zakup 32 državna poslovna prostora u osam gradova, pri čemu ih je najviše, 21, u Zagrebu.

Početne cijene mjesečne neto zakupnine kreću se od najmanje 528 do najviše 11.756 kuna, izvijestili su u srijedu iz te tvrtke.

U Zagrebu je najskuplji prostor od 105,85 četvornih metara u središtu Zagreba, u ulici Frane Petrića, za što je početna mjesečna zakupnina 7843 kune.

Svi prostori koji se za zakup nude u Zagrebu nalaze se većinom u središtu grada, na dostupnim i prometnim lokacijama i to u ulicama Ilica, Dalmatinska, Bosutska, Vlaška, Zvonimirova, Republike Austrije, Nad Lipom i drugima te na Borongaju (bivši aerodrom). Prostor u ulici Nad Lipom ima najmanju kvadraturu od ponuđenih (13,94 četvornih metara) te ujedno i najmanju početnu cijenu zakupa od 592,7 kuna mjesečno.

Zainteresirani će prostore moći pogledati između 30. kolovoza i 3. rujna, a iz Državnih nekretnina napominju da se daju u zakup u viđenom stanju na vrijeme od deset godina, a prvi mjesec od sklapanja ugovora o zakupu zakupnici se oslobađaju plaćanja zakupnine.

Ponude na natječaj uz pravne osobe mogu dati i udruge te fizičke osobe s registriranim obrtom ili koje obavljaju samostalnu profesionalnu djelatnost.

Prostori se mogu pogledati na ovoj poveznici. (ZG-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni