Druženje s vlasnicima Harley Davidsona na Jarunu i Trgu bana Jelačića

Druženje s vlasnicima Harley Davidsona na Jarunu i Trgu bana Jelačića

Na Otoku Trešnjevka na Jarunu od 31. svibnja do 2. lipnja održava se 3. Harley Davidson Rally, uz trodnevni bogati program povodom obilježavanja Dana grada Zagreba.

Očekuje se da će na ovaj međunarodni događaj doći više stotina sudionika iz Europe, a novac od donacija i prodanih suvenira bit će dodijeljen Centru za rehabilitaciju u Sloboštini i zdravstveno-edukativnoj akciji Udruge P.I.N.K. life.

Događaj organizira udruga Pleter Chapter Croatia s namjerom promicanja Zagreba i Hrvatske kao poželjne i otvorene moto turističke destinacije.

Bogati program 3. Zagreb H-D Rallya domaćim i stranim gostima nudi besplatnu, zabavu pod vedrim nebom »zagrebačkog mora«. Otok Trešnjevka će biti utočište svim ljubiteljima motora ali i onima željnim dobre zabave uz hrvatske rock, country i blues bendove. Najpoznatiji od njih je Psihomodo Pop koji će u subotu popodne rasplesati Jarun.

Atraktivni Harley Davidson® motori, svih modela i godišta, protutnjat će Zagrebom u paradnoj vožnji koja kreće s Jaruna u subotu, u 11.30 i prolazi središtem grada do Trga bana Jelačića gdje će se zadržati dva sata. Za strane goste organizirani su kratki turistički obilasci zagrebačkih znamenitosti dok će građani moći uživati u jedinstvenoj izložbi motora.

Obavezan dio ovog okupljanja na Otoku Trešnjevka je svakako i bogata ponuda hrane i pića, izložba oldtimera, prisustvo raznih izlagača moto opreme i kožne galanterije, jahanje na mehaničkom biku i moto igre.

Tijekom održavanja 3. Zagreb H-D Rally-a ulaz motorima na područje jezera Jarun je dozvoljen i besplatan.

Detaljan program događanja objavljen je na mrežnoj stranici: https://zagrebhdrally.com (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni