Drugi međunarodni kongres studenata Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta ERFUSS ’16

Drugi međunarodni kongres studenata Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta ERFUSS ’16

Međunarodni kongres studenata ERFUSS’16, drugi po redu, održat će se od 15. do 17. travnja u prostorijama Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta.

U organizaciji Kongresa sudjelovali su studenti sva tri studija Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, a broj prijava nadmašio je očekivanja. I ove će godine osim studenata sa Sveučilišta u Zagrebu sudjelovati i studenti iz ostalih sveučilišta u Hrvatskoj, studenti iz Makedonije, Srbije, Bosne i Hercegovine te Slovenije. Sudionike očekuju brojna predavanja, radionice i bogat kulturno-zabavni program.

ERFUSS ’16 izraz je želje studenata Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta za ujedinjenjem komplementarnih struka s jednim ciljem – timski rad i inter/trans/multidisciplinarnost, što je sadržano i u samom imenu kongresa koje predstavlja kraticu za: „Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet u suradnji s…“.

Sa svojim iskustvima, znanjima i pogledima, na Kongresu su i više nego dobrodošli studenti srodnih disciplina poput psihologije, sociologije, pedagogije, odgojno – obrazovnih znanosti, filozofije, prava, socijalnog rada, lingvistike, fonetike, medicine, kineziologije, ali i studenti naizgled nepovezanih struka poput elektrotehnike, računarstva, strojarstva, arhitekture, grafičkog dizajna i umjetničkih područja, koji svojim vještinama i znanjima uvelike mogu doprinijeti u timu unutar edukacijsko-rehabilitacijskog područja rada i znanosti.

(Zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni