Drugi koncert iz ciklusa “Zlatni Zagreb”

Drugi koncert iz ciklusa “Zlatni Zagreb”

U Zlatnoj dvorani Hrvatskoga instituta za povijest u Opatičkoj 10 ove srijede 26. listopada u 20 sati počinje drugi koncert novog ciklusa koncerata na Gornjem gradu – Zlatni Zagreb. Nastupa prvoklasni gitarist Srđan Bulat u društvu mlade i talentirane flautistice Ane Dadić.

Srđan Bulat jedan je od najboljih gitarista mlađe generacije. Bivši student ugledne Kraljevske akademije u Londonu te dobitnik najvećih međunarodnih priznanja uključujući prvu nagradu prestižnoga natjecanja Francisco Tárrega u Španjolskoj, redovito plijeni pozornost vrhunskim nastupima i biranim programima.

U ciklusu Zlatni Zagreb nastupa u društvu mlade i nadarene Ane Dadić, koja s velikim uspjehom svira klavir, ali će se u srijedu predstaviti i kao jednako uspješna flautistica!

Sjajni mladi glazbenici, birani program i poseban ambijent Zlatne dvorane garantiraju prvorazredni glazbeni doživljaj koji ćete još dugo pamtiti. Naime, zagrebački gornjogradski biser – palača Hrvatskog instituta za povijest ovom će prilikom ponovo otvoriti vrata svojih reprezentativnih prostora.

Svoje ulaznice (po cijeni od 70 kuna, đaci, studenti i umirovljenici 35 kuna) mogu se osigurati putem elektroničke pošte prodaja@zlatni-zagreb.com, a mogu se kupiti i na dan koncerta sat vremena prije početka na ulazu u dvoranu. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni