Druge igre gladi – roštiljada na kraju grada

Druge igre gladi – roštiljada na kraju grada

(Foto: Prošlogodišnje pobjednice Xenine ratnice)

U subotu 10. rujna 2016. u restoranu Bicko (Karlovačka cesta 24), održat će se velika roštiljada zanimljivog imena 2. Igre gladi by Bicko.

Povodom 3. rođendana restorana Bicko, vlasnica Sandra Evačić i prijatelji organiziraju najbolje natjecanje u roštilju dosada – s čak 11 izvrsnih ekipa.

Uz samo natjecanje u spravljanju jela s roštilja i zabavni program koji vodi popularni TV i radijski voditelj Davor Dretar Drele, posjetitelje očekuju zanimljive Igre gladi, igra s nagradnim pitanjem – i još poneko iznenađenje.

Svoje sudjelovanje potvrdilo je ukupno 11 ekipa – prošlogodišnje pobjednice Xenine ratnice čekaju pet polufinalista koji će biti izabrani između sljedećih „izazivačkih“ ekipa: Sto tona, KUD Vinko Pintarić, HR2, KKK Fortis, Grill team, NK Blato, BBB Travno, Caffe bar Sunce, Kalinke team, Iron Ghost team.

Natjecatelji spravljaju zadana jela na roštilju koja će u subotu ocijeniti stručna komisija u sastavu: Domagoj Jakopović Ribafish, pivski sommelier i ćevapolog, masterchefovi Časlav Matijević i Robert Slogar, Nada Vejić, vlasnica poznate pečenjarnice Kraljice te predstavnik posjetitelja. Od 10 izazivača, koji će peći roštilj od 12h, komisija će izabrati 5 polufinalista koja će se natjecati u finalu, istoga dana od 16h. Pobjednike očekuju vrijedne nagrade.

Igre-gladi-Bicko-pljeskavicaUlaz posjetiteljima je besplatan, a cijene već nadaleko poznatih specijaliteta restorana Bicko (ćevapi, svinjska vratina, svinjska i juneća rebarca, čobanac, špek fileki), u kojem bi baš svatko rado – gricko, bit će izuzetno povoljne – za sve posjetitelje.

Očekuje se velik broj posjetitelja – uz red zabave, red glazbe i red roštilja – uz mnoge poznate osobe iz javnoga života – u samim natjecateljskim ekipama ali i među navijačima.

Velika atrakcija ove roštiljade su upravo igre gladi organizirane za – posjetitelje, „Igre gladi za dame“ i „Igre gladi“ za gospodu. Dame i i gospoda natjecat će se u igrama koje će biti tematski vezane uz iznimno ukusnu gastro ponudu restorana Bicko u 14h30 i u 17h.

Rezervirajte subotu 10. rujna od 11 – 24h za veliko natjecanje u roštilju i – za gurmanske igre na Bickov način. Jer … najbolja je roštiljada na kraju grada. (PR)