Drama u centru Zagreba okončana bez žrtava

Drama u centru Zagreba okončana bez žrtava

Bravar koji je bio na deložaciji novinarima je rekao novinarima da je u stanu bilo oko sedam službenih osoba kada je muškarac otišao u svoju sobu, uzeo kalašnjikov i zapucao u zrak, nakon čega su se svi razbježali

Muškarac koji je danas zapucao prilikom deložacije iz stana u Preradovićevoj ulici predao se policiji oko podneva, čime je drama zbog koje je na par sati bilo blokirano središte Zagreba završila nasreću bez žrtava, prenosi HRT. Do pucnjave je došlo dok je policija pomagala sudskom ovršitelju u provođenju ovrhe, navodno, zbog sudskog rješenja o iseljenju iz stana u Preradovićevoj 2. Prema nekim izvorima, radi se o drugom pokušaju deložacije i to zbog navodnog poreznog duga koji je premašio 100.000 eura.

Bravar koji je bio na deložaciji novinarima je rekao novinarima da je u stanu bilo oko sedam službenih osoba kada je muškarac otišao u svoju sobu, uzeo kalašnjikov i zapucao u zrak, nakon čega su se svi razbježali. Potom se zabarikadirao u stan sa suprugom i djetetom. Na mjesto događaja stigla je i specijalna policija, s neprobojnim prslucima i kalašnjikovima. Muškarac se zatim predao.

Nakon pucnjave, policija je ogradila i evakuirala Cvjetni trg. Na mjestu događaja bilo je 10 do 15 policijskih vozila te vozilo Hitne pomoći. Uži centar grada bio je blokiran do 12 sati. (hrt / zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni