Donosimo pregled svih privremenih regulacija prometa na zagrebačkim cestama

Donosimo pregled svih privremenih regulacija prometa na zagrebačkim cestama

Planirani završetak većine radova je do 31. kolovoza, a vozači se do tada, ali i nakon toga moraju naoružati strpljenjem s obzirom da odmah nakon toga počinje i škola

Na području Zagreba trenutno se vrlo intenzivno radi na obnovi prometne infrastrukture. Planirani završetak većine radova je do 31. kolovoza, a iz Zagrebačkog holdinga vozače mole za strpljenje. ZG-magazin donosi pregled svih radova te privremenih regulacija prometa.

Rekonstrukcija Preradovićeve ulice
Preradovićeva ulica, na dijelu od Tesline do Ulice Andrije Hebranga, te od Ulice Andrije Hebranga do Haulikove ulice zatvorena je za promet do 24. kolovoza.
Tijekom izvanrednog održavanja vozi se obilazno Teslinom – Trg N. Š. Zrinskog – A. Hebranga. Od Haulikove ulice vozi se obilazno Hebrangovom, istočnom stranom Mažuranićevog trga, Žerjavićevom, Svačićevim trgom i Kumičićevom, odnosno Haulikovom, Svačićevim trgom, Kumičićevom, Mihanovićevom i Gajevom u suprotnom smjeru. Za vrijeme svih radova primjenjuje se posebna prometna regulacija.

Radovi u Preradovićevoj

Izgradnja vrelovoda od Savske do Cvjetne ceste
Za sav promet, zbog izgradnje vrelovoda, do 25. kolovoza u 20 sati zatvoren je južni kolnik Ulice Prisavlje, na dijelu od Savske do Cvjetne ceste. Obilazni pravac: Savska – Slavonska avenija – Marohnićeva – Prisavlje.

Sanacija tramvajskog kolosijeka raskrižje Avenije Marina Držića i Ulice kneza Branimira
Zbog sanacije tramvajskog kolosijeka na raskrižju Avenije Marina Držića i Ulice kneza Branimira, do 25. kolovoza u 20 sati bit će onemogućeno prometovanje dijelom raskrižja. Obilazne pravce za vrijeme radova pogledajte na stranici Zagrebačkih cesta.

Rekonstrukcija tramvajske pruge u Ilici
Ilica je, na dijelu od Krajiške do Ulice Republike Austrije, zatvorena za sav promet do 25. kolovoza u 5 sati, zbog rekonstrukcije tramvajske pruge. Obilazni pravac: Ilica – Krajiška – Klaićeva – Ulica Republike Austrije – Ilica. Za vrijeme radova prometuje se prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Radovi na rekonstrukciji tramvajske pruge u Ilici kod križanja s Kačićevom

Ostali radovi
Ulica I. Bukovački ogranak zatvorena je za promet do 24. kolovoza zbog uređenja kolnika.

Zbog uređenja i asfaltiranja ulice, do 31. kolovoza zatvorena je za promet Kupreška ulica na dijelu od Ulice Anđela Nuića do MItničke ulice.

Ulica Ivančica, na dijelu od ulice Zastavnice do kraja ulice zatvorena je za sav promet do 31. kolovoza zbog uređenja i asfaltiranja.

Šumetlička ulica, na dijelu od Karašičke ulice do Trnjanske ceste zatvorena je za sav promet do 8. rujna zbog uređenja ulice.

Ilica, na dijelu od Medulićeve ulice do Britanskog trga, zatvorena je za promet zbog rekonstrukcije ceste i tramvajske pruge do 25. kolovoza. Obilazni pravac: Medulićeva – Ilica/Frankopanska – Mesnička – Streljačka – Tuškanac – V. Nazor – Britanski trg (zapadni dio) – Ilica.

Pregled ostalih informacija o aktualnim radovima na zagrebačkim prometnicama dostupan je na mrežnoj stranici ZGH. (ZG-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni