Dominik Etlinger podnio ostavku na funkciju tajnika gradskog SDP-a

Dominik Etlinger podnio ostavku na funkciju tajnika gradskog SDP-a

Dominik Etlinger, donedavni glavni tajnik zagrebačkog SDP-a, podnio je ostavku na spomenutoj funkciji. Kao glavni razlog Etlinger, navodi kako je izostala komunikacija  i suradnja sa predsjednikom stranke Davorom Bernardićem, kao niti sa vršiteljem dužnosti Sašom Molanom.

Etlinger je potom napisao:

“S obzirom da su mi, nakon što sam najavio kandidaturu za predsjednika SDP-a Zagreb, ukinute ovlasti u bazi članstva, zaključio sam da više ne uživam tvoje povjerenje, ali očito ni povjerenje ovlaštenika Molana, stoga želim prepustiti mjesto osobi koja će imati vaše povjerenje”. (M.K)

 

 

 

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t