Dom sportova od danas ima wellnes centar

Dom sportova od danas ima wellnes centar

Ustanova Upravljanje sportskim objektima danas je otvorila novi wellness centar u sklopu Doma sportova.

Wellness Doma sportova je četvrti po redu koji je Ustanova otvorila u razdoblju od dvije i pol godine, pa tako uz wellness centre u sklopu BK Svetice, Ivera i Jelkovca, građani od danas mogu koristi i onaj na Trešnjevci.

Centar je svečano je otvorio gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

»Nakon Svetica, 2017., Jelkovca i Ivera, 2019., evo nas ove 2020. godine u Domu sportova. Nije to neka velika investicija, oko 2,5 milijuna kuna, ali s obzirom što će sve biti od sadržaja, bit će na korist svim naših sugrađanima koji se žele relaksirati«, kazao je gradonačelnik.

»Dom sportova je kultno zagrebačko mjesto, a otvaranjem ovog Centra smo upotpunili njegov asortiman usluga. Između ostalog, sadržava dva studija za sunčanje – stojeći i ležeći, a predviđeni su prostori za frizerski i pedikerski salon«, rekao je ravnatelj tvrtke Upravljanje sportskim objektima Marinko Tomić pa je naglasio da su cijene pristupačne, što će građanima omogućiti da se njegovim uslugama masovnije koriste.

»Nudimo finsku, tursku i biosaunu, zapošljavamo vrhunske masere, domaćice i stručno osoblje koje je u svakome trenu spremno pružiti kvalitetnu uslugu svojim korisnicima«, dodala je Adrijana Nožak, voditeljica wellness centra.

Radno vrijeme wellness centra je od 14 do 22 sata, a vikendom od 15 do 23 sata.

Wellness se nalazi sa istočne strane ulaza u Dom sportova, Trg Krešimira Ćosića 11, a proteže se na površini od 435,14 m2.

Budućim korisnicima wellnessa Dom sportova na raspolaganju je:

  • Finska sauna za deset do dvanaest osoba, izrađena od kanadskog cedra, najkvalitetnijeg i najdugovječnijeg drveta od kojeg se izrađuju saune, bogatog eteričnim uljima,
  • Bio sauna za deset do dvanaest osoba, izrađena od kanadskog cedra, najkvalitetnijeg i najdugovječnijeg drveta od kojeg se izrađuju saune, bogatog eteričnim uljima,
  • Parna kupelj poznatija kao turska kupelj, namijenjena za osam do deset osoba,
  • Hladna soba namijenjena za rashlađivanje nakon korištenja saune,
  • Ležeći solarij model Luxura X5,
  • Stojeći solarij model Luxura V6,
  • Bazen s protustrujnim plivanjem i hidromasažom za deset do petnaest osoba,
  • Masaže sportska, aroma, relaksirajuća, medicinska, klasična, parcijalna, anticelulitna, masaža lica+dekolte,
  • Fitness dvorana koja se proteže na 120 m2, opremljena sa kardio spravama.

Dodatne informacije i rezervacije moguće su na: uso.wellnessdomsportova@sportskiobjekti.hr, i na broj telefona 01 3650 459. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni