Dokumentaciju za vrtiće treba dostaviti do petka

U Obavijesti o ostvarivanju prava na olakšice – sudjelovanju roditelja u cijeni redovitog programa predškolskog odgoja djece u predškolskim ustanovama Grada Zagreba od 1. siječnja 2013.,  promijenjeni su propisani rokovi.

Zahtjev za ostvarivanje prava na olakšicu s traženom dokumentacijom potrebno je dostaviti predškolskoj ustanovi do 18. siječnja 2013., osim potvrda Porezne uprave Ministarstva financija o visini dohotka za sve članove zajedničkog kućanstva – za koje se rok dostave produžuje do 31. ožujka 2013.

Predškolske ustanove će utvrditi akontacijski iznos sudjelovanja roditelja u cijeni programa na temelju dokumentacije dostavljene do 18. siječnja 2013., a konačni iznos sudjelovanja nakon dostave potvrda Porezne uprave.

U slučaju da roditelji iz objektivnih razloga nisu u mogućnosti dostaviti potrebnu dokumentaciju do 18. siječnja 2013., dokumentacija dostavljena nakon tog roka uzet će se u obzir prilikom izračuna mjesečnog iznosa sudjelovanja roditelja u cijeni programa, počevši od mjeseca u kojem je dostavljena.    (zg-mag)

Vezani članak: Novi model naplate dječjih vrtića

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni