“Dojdi osmaš, Zagreb te zove”

“Dojdi osmaš, Zagreb te zove”

Tako će osmaši imati priliku iz prve ruke saznati informacije o srednjim školama za koje se interesiraju, moći će razgovarati s učenicima i profesorima iz srednjih škola, a imati će priliku upoznati se i s njihovim programima i aktivnostima.

 U organizaciji Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, Prirodoslovne škole Vladimir Prelog, Grafičke škole u Zagrebu i Ugostiteljsko-turističkog učilišta i ove će se godine po 11. puta za redom organizirati manifestacija “Dojdi osmaš, Zagreb te zove!”. Na njoj će se srednje škole Grada Zagreba predstaviti učenicima završnih razreda osnovnih škola i njihovim roditeljima.

Manifestacija će se održati sutra na Trgu bana Josipa Jelačića od 10 do 16 sati.

Tako će osmaši imati priliku iz prve ruke saznati informacije o srednjim školama za koje se interesiraju, moći će razgovarati s učenicima i profesorima iz srednjih škola, a imati će priliku upoznati se i s njihovim programima i aktivnostima. Ove će godine na manifestaciji sudjelovati oko 80-ak srednjih škola Grada Zagreba, a cilj je pomoći djeci da nakon završetka osnovne škole s manje teškoća donesu odluku o tome gdje će nastaviti svoje školovanje.

(zg-magazin)