Dojdi osmaš, Zagreb te zove da ti pomogne u izboru srednje škole

Dojdi osmaš, Zagreb te zove da ti pomogne u izboru srednje škole

Gradski ured za obrazovanje već petnaestu godinu zaredom organizira manifestaciju “Dojdi osmaš, Zagreb te zove!” tijekom koje srednje škole Grada Zagreba predstavljaju svoje obrazovne programe učenicima osmih razreda osnovnih škola kako bi im odluku o izboru primjerene škole i nastavku obrazovanja učinile što lakšom.

Ovogodišnja manifestacija “Dojdi osmaš, Zagreb te zove!” održat će se na Trgu Nikole Šubića Zrinskog (Park Zrinjevac) u petak, 11. svibnja 2018. godine, od 10 do 16 sati. Pod pokroviteljstvom gradonačelnika Zagreba, a u organizaciji Gradskog ureda za obrazovanje, Prirodoslovne škole Vladimira Preloga, Škole za grafiku, dizajn i medijsku produkciju te Ugostiteljsko-turističkog učilišta, ova manifestacija budućim srednjoškolcima pruža priliku da se na jednom mjestu upoznaju s brojnim gimnazijskim, strukovnim i umjetničkim programima 80-ak zagrebačkih srednjih škola.

Učenici i posjetitelji moći će tijekom razgledavanja štandova uživati i u prigodnom umjetničkom programu, odnosno glazbeno-scenskim nastupima zagrebačkih srednjoškolaca.

Iz Grada pozivaju sve učenike osmih razreda osnovnih škola Grada Zagreba i Zagrebačke županije, njihove roditelje i sve građane dobre volje da u što većem broju dođu u Park Zrinjevac u petak, 11. svibnja 2018. godine i tom se prigodom upoznaju s programima srednjih škola, razgovaraju s učenicima i profesorima, saznaju više o radu i svakodnevici učenika u pojedinim školama, kao i o njihovim redovnim, izbornim te fakultativnim programima te dodatnim obrazovnim i sportskim aktivnostima. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni