Doček Nove uz vrhunske DJ-e

Doček Nove uz vrhunske DJ-e

Na dvodnevnom festivalu gostovat će više od 20 DJ-eva uključujući i imena kao što su Thomas Gold, Mark Knight, ali i drugi svjetski poznate DJ-i

Hrvatski novogodišnji festival (NYE Croatia Festival), manifestacija je koja će se održati u Boćarskom domu od 31. prosinca 2014. do do 2. siječnja 2015. godine. Osim dočeka Nove godine posjetitelji će imati priliku doživjeti i njegovu reprizu. Na dvodnevnom festivalu gostovat će više od 20 DJ-eva uključujući i imena kao što su Thomas Gold, Mark Knight, ali i drugi svjetski poznati DJ-i. (Više na: https://www.youtube.com/watch?v=HsEujYYwFso).

Za ovaj veliki novogodišnji spektakl organizator je pripremio popuste na grupne ulaznice. Regularne ulaznice bit će dostupne u kombinaciji 4 + 1 gratis dok će VIP ulaznice biti dostupne u kombinaciji 5 + 1 gratis. Akcija je dostupna za ulaznice za oba dana ili pak samo za doček Nove godine, a svi koji žele posjetiti reprizu trebaju kupiti dvodnevne ulaznice.

Regularne ulaznice uključuju upad na festival za oba dana ili samo za doček, dok VIP ulaznice (5+1) osiguravaju ulazak u tri odvojena VIP prostora na dvije pozornice i tri gratis boce pića po izboru, kao i hranu za vrijeme događanja te rezervaciju stola.

Organizatori su potvrdili dolazak velikog broja stranaca, ponajviše onih iz Engleske koji privatnim letovima dolaze na festival. Predviđa se da bi događaj mogao okupiti i do 5000 posjetitelja. Zbog kapaciteta Boćarskog doma broj ulaznica je ograničen.

Uz festivalske ulaznice organizatori su otvorili prijave za party autobuse iz Splita i Rijeke, a sve informacije možete pogledati na njihovoj web stranici klikom ovdje.

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Entrio ili putem web stranice organizatora koju možete posjetiti ovdje. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni