Doček Cibonaša

Doček Cibonaša

„San traje od početka godine, nitko u ovo nije vjerovao. Osjećaj je prekrasan, a napravili smo najveći uspjeh u novijoj povijesti i prvi puta smo osvojili ABA ligu. Neke bolje momčadi od Cibone nisu to uspjele“, rekao je okupljenima kapetan ekipe KK Cibona Marin Rozić.

Oko 3 500 ljudi jučer je na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića dočekalo košarkaše i stručni stožer KK Cibona. Povod je bio nedavno osvojeni naslov prvaka u regionalnoj ABA ligi, koji su Cibonaši osvojili po prvi puta u povijesti kluba.

Igrači i stručni stožer kluba na Trg su stigli starim ZET-ovim tramvajem, a nosili su prepoznatljive plave majce s natpisom „KK Cibona, prvaci ABA lige 2014“. Slavlje je započelo pjesmom Novih fosila, a nastavljeno je nastupom Baruna. „San traje od početka godine, nitko u ovo nije vjerovao. Osjećaj je prekrasan, a napravili smo najveći uspjeh u novijoj povijesti i prvi puta smo osvojili ABA ligu. Neke bolje momčadi od Cibone nisu to uspjele“, rekao je kapetan ekipe KK Cibona Marin Rozić.

Publika je posebno pozdravila mladog košarkaša Darija Šarića, koji je bio među najzaslužnijima u osvajanju ovog naslova.

„Hvala svim dečkima ovdje. Hrvatska ima ne jednog, već dva euroligaša, Cibonu i Cedevitu. Dozvolite mi da izdvojim četiri čovjeka, trenera Rimca, kapetana Rozića, Blassingamea i na kraju naravno bisera zagrebačke i hrvatske košarke, čovjeka koji će u NBA-u nastaviti slavu naše košarke, nakon Dražena Petrovića, Darija Šarića. Ostani s nama i dalje u ovom prekrasnom gradu. Oni su odradili svoje, a sada je na redu da i ja odradim svoje. Dečki moraju dobiti plaće koje su zaslužili. Hvala vam od srca, a ja ću se potruditi da se to i realizira“, dao je obećanje Cibonašima zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni