Doček atletičara nakon uspjeha u Dohi

Doček atletičara nakon uspjeha u Dohi

Gradonačelnik je dočekao atletičare koji su osvojili odličja na Svjetskom atletskom prvenstvu za osobe s invaliditetom

Nakon velikog uspjeha na Svjetskom atletskom prvenstvu za osobe s invaliditetom u Dohi u VIP salonu u Zračnoj luci Zagreb reprezentativce je u nedjelju dočekao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Uz dva zlata i nova svjetska rekorda koji su postigli Branimir Budetić u kategoriji slabovidnih bacača koplja i Mikela Ristoski u kategoriji atletičarki s intelektualnim teškoćama u troskoku, naši su atletičari osvojili još dva srebra i jednu broncu.

„Čestitam svima, reprezentativcima, trenerima, ovo je plod jednog zajedničkog rada gdje su bljesnula dva atletska bisera, Branimir Budetić i Mikela Ristoski s dva nova svjetska rekorda. Imate moj naklon do neba“, rekao je gradonačelnik Bandić.

Uz zlato, Mikela Ristoski je u skoku u dalj osvojila i srebreno odličje. Srebro je također u konkurenciji skakača u dalj u kategoriji osoba s intelektualnim teškoćama osvojio Zoran Talić, dok je Velimir Šandor u konkurenciji bacača diska s tetraplegijom osvojio brončano odličje. (zagreb-hr/zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t