Do početka školske godine završit će obnova OŠ Pavleka Miškine

Do početka školske godine završit će obnova OŠ Pavleka Miškine

On je pojasnio kako je cilj bio da se ukine rad u tri smjene, a 600 učenika od jeseni će nastavu pohađati u samo jednoj smjeni. Posljednjih godinu i pol dana djeca iz ove osnovne škole pohađala su nastavu na tri različite lokacije u gradu, a Bandić im se ovom prilikom zahvalio na razumijevanju.

Obnova 130 godina stare Osnovne škole Pavleka Miškine na zagrebačkom Svetom Duhu trebala bi biti gotova do početka sljedeće školske godine. Obećao je to jučer prilikom obilaska gradilišta ove osnovne škole, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

„Kad se obnavlja ovako star objekt, onda to traje. Ovo je možda naš najsloženiji projekt u zadnjih 15 godina. Investicija je vrijedna između 40 i 45 milijuna kuna te će svi radovi biti gotovi do 8. rujna ove godine, kad počinje nova školska godina“ rekao je Bandić i dodao da je uz 3000 metara kvadratnih dosadašnjeg prostora škole, dograđeno dodatnih 2000 metara kvadratnih. On je pojasnio kako je cilj bio da se ukine rad u tri smjene, a 600 učenika od jeseni će nastavu pohađati u samo jednoj smjeni.

Posljednjih godinu i pol dana djeca iz ove osnovne škole pohađala su nastavu na tri različite lokacije u gradu, a Bandić im se ovom prilikom zahvalio na razumijevanju.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni