Do kraja mjeseca javnost će biti upoznata s budućnošću Dinamovog stadiona

Do kraja mjeseca javnost će biti upoznata s budućnošću Dinamovog stadiona

(Foto: Davor Rostuhar /Hrvatska iz zraka)

S obzirom na velik interes medija i javnosti o planovima za stadion u Maksimiru danas su se iz Ureda gradonačelnika javili s kratkim priopćenjem u kojem podsjećaju da je taj objekt prešao u gradsko vlasništvo još 1993. Odluku o preuzimanju športskih objekata u društvenom vlasništvu na području Grada Zagreba donijela je zagrebačka skupština 29. lipnja 1993. godine.

U priopćenju se navodi kako Grad Zagreb danas upravlja sa 163 sportska objekta te o njima skrbi, održava ih i financira.

»Obnova stadiona u Maksimiru dugogodišnji je problem jer je od samoga početka, negdje krajem 1997. godine, sve krenulo krivo«, ističu u Uredu gradonačelnika.

»Grad Zagreb, odnosno Gradonačelnik, će ovih dana nakon još jednog sastanka s predstavnicima GNK Dinamo, a svakako do 1. studenoga, izaći sa cjelovitom informacijom o planovima Grada i pravcu kojim će se konačno krenuti u realizaciju ovoga projekta; poštujući mišljenje navijača, Zagrepčana i GNK Dinama, te poštujući veliku nogometnu tradiciju i memoriju koja se veže uz ovo kultno mjesto zagrebačkog i hrvatskog nogometa«, zaključuje se u poruci. (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni