Do 30. svibnja na štandove po najljepše cvijeće u gradu

Do 30. svibnja na štandove po najljepše cvijeće u gradu

Gradonačelnik Milan Bandić u srijedu je sa suradnicima obišao je 10. po redu manifestaciju Dani cvijeća Grada Zagreba i Zagrebačke županije na Trgu kralja Tomislava.

Manifestacija traje do 30. svibnja na tri lokacije u gradu: Trg kralja Tomislava, okretište Črnomerec i okretište Dubec. Organizatori su tri udruge proizvođača cvijeća: Ljubičica, Maćuhica i Cvijet Adamovca, a sudjeluju 22 obiteljska poljoprivredna gospodarstva.

U ime proizvođača cvijeća, predsjednik Udruge Ljubičica Stjepan Tomurad zahvalio je gradonačelniku i Gradu što su im i ove godine omogućili da plasiraju svoje proizvode na najfrekventnijim mjestima u gradu, te dodao da im je od izuzetne važnosti dobra suradnja s Gradskom upravom.

»Kada su u pitanju proizvođači cvijeća brišemo administrativne granice između Grada Zagreba i Zagrebačke županije, jer upravo su ova 22 OPG-a jamstvo da Zagrepčani mogu kupiti najbolje i najljepše cvijeće u gradu«, naglasio je gradonačelnik.

 Svečano otvorenje 14. Izložbe cvijeća Zagrebačke županije održat će se u petak, 18. svibnja 2018. godine u Zaprešiću (Trg Ivana Pavla II.) s početkom u 10:00 sati. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni