Dječji dočeci Nove godine

Dječji dočeci Nove godine

Vikend događanja u Zagrebu i okolici

ZAGREB

Nedjelja, 31. 12.

Dječji doček Nove Godine

Ledeni park na Trgu kralja Tomislava nikad ne zaboravlja na svoje najmlađe posjetitelje. Doček Nove godine za njih započet će u 11:30 sati, a svi zajedno uglas ćemo odbrojavati deset sekundi prije podne! Sve to uz glazbenu predstavu “Pjeva mi se pjesma – Orkestra Pokaloka” u izvedbi teatra Poco Loco.

Dječja Nova godina na Zrinjevcu

Advent na Zrinjevcu poziva vas i vaše klince da im bude poseban doček na Adventu i da 31. prosinca zajedno od 16:30 do 17:30 proslavite Novu Godinu za mališane.

 

SAMOBOR

Dvostruki doček Nove godine

I ove godine Samobor priređuje dvostruki doček Nove 2018. godine na glavnom gradskom trgu, gdje vas očekuje cjelodnevni bogat program uz nastupe grupe Vigor i DJ Jurkija i Krivog smjera.

Novogodišnji doček u podne počinje već od 10:00 sati, uz koncert grupe Vigor. Uz ovu glazbenu poslasticu tu je i DJ Jurki, a najmlađe posjetitelje očekuje raznolik program u Dječjem kutku Laboratorija zabave te nastupi Sportskog plesnog kluba Samobor koji je ujedno jedan od suorganizatora ove manifestacije.

Za večernju zabavu koja počinje u 23:00 sata pobrinut će se grupa Krivi smjer. Kao i svake godine, u Novu 2018. uvodi vas ritam valcera, a poseban ponoćni ugođaj bit će pojačan tradicionalnim vatrometom.

Svi će posjetitelji moći uživati u besplatnom kuhanom vinu i češnofkama, uz tradicionalnu čestitku gradonačelnika u podne i u ponoć. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni