Djeca prikupila donacije za azil Dumovec

Djeca prikupila donacije za azil Dumovec

Djeca iz Maksimira koja često posjećuju Životinjski kutak, zagrebački info centar za sva životinjska pitanja cijelo su ljeto prodavala i skupljala donacije za Dumovec. U znak zahvalnosti voditeljica skloništa Tatjana Zajec ih je pozvala da se zajedno druže.

Petero plemenitih klinaca koji vole životinje i žele im pomoći, u društvu svojih mama i baka imali su svečanu primopredaju poklon bona za 600 kuna koje su djeca skupila za donaciju Azilu Dumovec.

Djeca su ljetos prodavala školjkice, keksiće, kolačiće i druge sitnice na štandu u Maksimirskoj, a sve je bilo za azil Dumovec. Skupili su 600 kuna i to su htjeli u Životinjskom kutku donirati za Dumovec pa smo im to i omogućili, a htjeli smo im se ujedno i zahvaliti za trud.

Nakon što su predali donaciju voditeljici azila gosp. Tatjani Zajec koja im je zajedno s ekipom iz Kutka zahvalila i podijelila sitne darove zahvale.

Zahvalni su im i štićenici azila, napušteni psi koji čekaju svoje udomitelje, jer će ovakva plemenita djeca odrasti u odgovorne građane koji će brinuti za životinje. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni