Dizajnerske majice za azil Dumovec

Dizajnerske majice za azil Dumovec

Dizajnerske majice nose prepoznatljiv eNVy Room potpis, a inspirirane su željom da se pomogne napuštenim životinjama

Nakon dizajnera ELFS, Luke Grubišića, Zorana Mrvoša i Juraja Zigmana promociji udomljavanja životinja pridružio se i dizajnerski dvojac eNVy room svojim majicama na kojima je spojena elegancija, glamur i ljubav prema kućnim ljubimcima.

‘Majice s potpisom’ koje su u svrhu promoviranja udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca osmislili dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević iz eNVy room-aNa bit će predstavljene na štandu azila Dumovec u sklopu manifestacije Fashion.hr, u srijedu 18. ožujka. Atraktivnim dizajnerskim majicama azil za napuštene životinje Dumovec želi naglasiti kako kućni ljubimci nisu modni trendovi, već vjerni prijatelji koji očekuju odgovorno ponašanje i brigu.

Dizajnerski dvojac eNVy room-om plemenitu poruku udomljavanja uklopio je u dizajnerske majice kratkih rukava koje će biti predstavljeni u sklopu njihove autorske revije na nadolazećem Fashion.hr-u.

»Zadovoljstvo nam je da možemo biti dio ove pozitivne inicijative i kroz naš dizajn pružiti direktnu podršku azilu Dumovec u brizi za napuštene kućne ljubimce. Dosad smo sudjelovali u brojnim humanitarnim akcijama, a budući da je treći član našeg dizajnerskog tima jedan prekrasan mačak utoliko nam je bilo veće zadovoljstvo sudjelovati u ovom projektu«, poručili su Vjeko Franetović i Nikica Ivančević iz eNVy room-a.

»Kućni ljubimac je mnogo više od modnog trenda – on je pratitelj, prijatelj obitelji do kraja života i prava zvijezda ovog modnog projekta«, izjavila je Tatjana Zajec, voditeljica azila. Dizajnerske majice nose prepoznatljiv eNVy Room potpis, a inspirirane su željom da se pomogne napuštenim životinjama. (zg-magazin)