Disney World zabranio uporabu “selfie” štapova

Disney World zabranio uporabu “selfie” štapova

Foto: Jillian Gonzalez

U zabavnim parkovima Disney World i službeno su zabranjeni štapovi za slikanje autoportreta (»selfie«). Od prošlog tjedna zabranjena je uporaba takvih pomagala treba u Disneyjevim tematskim parkovima, vodenim parkovima ili DisneyQuestu.

»Nastojimo pružiti sjajno iskustvo cijelim obiteljima, ali nažalost štapovi za autoportretiranje su postali sve veći sigurnosni problem za naše goste i osoblje«, rekla je glasnogovornica Disney Worlda Kim Prunty.

Ali, naravno, to je Disney, a oni ne žele nipošto biti »negativci«. Iako posjetitelji više neće moći ući u njihove komplekse sa selfie štapovima, jer će im oni biti oduzeti prilikom sigurnosne provjere torbi, Disneyjevci će im ponuditi čuvanje štapova do završetka posjeta ili će ih morati ostaviti u automobilu. (zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t