Disco funk, vinski bal, 20.obljetnica Svetojanskih mažoretkinja

Disco funk, vinski bal, 20.obljetnica Svetojanskih mažoretkinja

KAMO ZA VIKEND

6.travnja

ZAGREB

Disco funk vinyl party by DJ MacGregor

U Vinylu u Bogovićevoj nastupa DJ MacGregor. Specifičnost tog događaja je što se vrte gramofonske ploče (za razliku od svih novih tehnoloških pomagala koje koriste novi DJ-i) pa se nadaju da bi u tom “old school” kontekstu to bilo vrlo zanimljivo za publiku.

JASTREBARSKO

Transformacija igre

Gradski muzej i galerija Jastrebarsko pozivaju vas na izložbu slika  književnice Sonje Zubović I UNIKATNOG nakita koji je izradila Maja Mihaljević.Izložba slika i nakita održava se  u Gradskom muzeju i galeriji Jastrebarsko ostaje otvorena do 21. travnja 2018.

BRDOVEC

Vinski bal i izložba fotografija

Vinski bal i podjela diploma, završna svečanost 21.ocjenjivanja vina iz općine Brdovec Udruge vinogradara i vinara Brdovečkoga kraja Trsek. Događaj će se odviti u Dvorani za svadbe Apolonia, Drenje Brdovečko. Organizatori pozivaju da se zainteresirani prijave na bal, ali i ako žele dodatne informacije na trsek2001@gmail.com. Također u Muzeju Brdovec se održava i izlozba fotografija Đure Janekovića

7.travnja

ZAGREB

Svjetski dan zdravlja na Cvjetnom trgu

Obilježavanje Svjetskog dana zdravlja u organizaciji Grada Zagreba, Gradskog ureda za zdravstvo i u suradnji s Hrvatskom komorom zdravstvenih radnika, strukovni razred za medicinsko-laboratorijsku djelatnost, Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo i Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje održat će se ove subote, na Cvjetnom trgu u trajanju od 9 do 14 sati. Zagrepčanke i Zagrepčani će moći u subotu potpuno besplatno izmjeriti razinu glukoze u krvi, izmjeriti hormon TSH, napraviti cjelovitu krvnu sliku, a Zagrepčani će moći izmjeriti i PSA vrijednost (tumorski biljeg za prostatu) i to zahvaljujući članovima Hrvatske komore zdravstvenih radnika, razred MLD koji ujedno obilježavaju i svoj Međunarodni dan.

Prva utrka prvenstva Hrvatske u klasama 1:5 Touring cars

Automodelarski klub ModelSportRacing Vas poziva na 1. utrku prvenstva Hrvatske u klasama 1:5 TC Open i 1:5 Touring cars koja je ujedno i tradicionalna 6. po redu MSR Kup – otvorenje sezone
Utrka će se održati u nedjelju, 08.04.2018 na miniautodromu Ayrton Senna s početkom u 9 sati. Pravila po klasama su prema važećem HAMS pravilniku za sezonu 2018.
Sudac / timekeeper : Marko Eškerica Tehnički pregled: Hrvoje Stegmayer / Damir Cindrić

Klase:1:5 TC Open ,1:5 Touring cars
Okvirna satnica: Subota 07.04.2018
– slobodni trening s mjerenjem vremena 10-19h

Nedjelja 08.04.2018. Prijave su od 8-11h, potom slijedi slobodni trening od 8-10h
zatim kvalifikacije od 10-13h i finalne vožnje 14-15h, a nakon toga i zajednički ručak i druženje natjecatelja 15-18h. Orgfanizatori napominju kako startnina iznosi 100 kn po klasi

8.travnja

JASTREBARSKO

20. Obljetnica Svetojanskih mažoretkinja

Svečanost obilježavanja 20 godina rada Udruge Svetojanske mažoretkinje održat će se u nedjelju, 8. travnja 2018. godine u Princess centru (Cvetković ulica 85, Jastrebarsko) s početkom u 18:00 sati. U ime Zagrebačke županije svečanosti će nazočiti zamjenica župana Nadica Žužak. (Zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni