Dio Trešnjevke 22 dana bez plina

Dio Trešnjevke 22 dana bez plina

Zamjena plinovoda počinje u srpnju, a završava u rujnu

O točnom terminu obustave plina stanari će biti obaviješteni najmanje dva dana ranije

Tijekom srpnja počet će radovi na zamjeni plinovoda i plinskih priključaka, a u zoni obuhvata radova nalaze se ulice: I. Crkvenička, Nehajska, Kraljevička, Bašćanska, Tribaljska, II. Crikvenička, Hreljinska, Trsatska, Grobnička i Severinska. Planirano je da će radovi završiti u rujnu, najavljuju iz Zagrebačkog holdinga

Tijekom radova postojeći će plinovod i kućni priključci će na spomenutoj dionici biti isključeni. Nakon postavljanja novog plinovoda unutarnje plinske instalacije bit će spojene na novoizvedene plinske priključke. Tijekom pregled i ispitivanja na nepropusnost unutarnjih plinskih instalacija, po potrebi će se obavljati i zamjena plinomjera.

Troškove gore navedenih radova snosi Gradska plinara Zagreb.

Utvrdi li se prilikom pregleda i ispitivanja unutarnjih plinskih instalacija propusnost ili tehnička neispravnost neće se pustiti plin dok se nedostatak ne ukloni. Za otklanjanje nedostataka korisnik plina treba zatražiti usluge stručno-tehnički osposobljenog plinoinstalatera ako je neispravna plinska instalacija, ili plinoservisera ako je neispravno plinsko trošilo (popis stručno tehnički osposobljenih plinoinstalatera – www.plinara-zaqreb.hr). Svu brigu i troškove oko ovih radova snose korisnici plina.

Postojeći polietilenski plinski priključci novije izvedbe neće se mijenjati (osim zaporni setovi koji nisu prirubnički), ispitati će se i spojiti na novi plinovod.

Za vrijeme radova, na ulici će biti otežan promet i neće se moći parkirati vozila.

Sanacija javno-prometne površine u obvezi je Zagrebačkih cesta, a unutar parcele Gradske plinare Zagreb. Prilikom radova privremeno će biti obustavljena dobavu plina koja će trajati neprekidno oko 22 kalendarska dana zbog zahtjevne rekonstrukcije i jednosmjernog napajanja te iz Gradske plinare mole građane da se u tom vremenu koristite drugim energentima.

O točnom terminu obustave plina stanari će biti obaviješteni najmanje dva dana ranije.

Dodatne informacije mogu se dobiti u Gradskoj plinari Zagreb, Radnička cesta 1, Služba investicija, Odjel priprema rada na tel: 6437-572, 6437-644, 6437-589. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni