Dinamove kravate nose Šenoa, Matoš i Kerempuh

Dinamove kravate nose Šenoa, Matoš i Kerempuh

Futsal Dinamo, malonogometni klub koji vode sami navijači, nedavno je javnosti, u suradnji s poznatim hrvatskim brendom Croata, predstavio prvu Dinamovu kravatu čiji su dizajn izabrali sami članovi kluba. Povodom Međunarodnog dana kravate koji se obilježava danas, kravatom su “počastili” legende Zagreba, Augusta Šenou, Antuna Gustava Matoša i Petricu Kerempuha. Naime, na njihove spomenike su zavezali upravo plave kravate s malim “d” i tako obilježili ovaj dan.

»Purgeri i Dinamovci oduvijek su bili gospoda, a Dinamo gospodski klub. Futsal Dinamo se od svojih početaka trudi sačuvati taj gospodski identitet našeg Dinama, simbola Zagreba, te smo u suradnji s brendom Croata odlučili napraviti prvu Dinamovu kravatu«, kažu u Futsal Dinamu.

Svi zainteresirani kravatu mogu kupiti u Bad Blue Boys Fan Shopu u Ilici 37 po cijeni od 350 kuna, no tijekom današnjeg dana, obzirom na Međunarodni dan Kravate, cijena je prigodno smanjena na 300 kuna.

»Za članove kluba predviđen je popust od 10 posto, a također, naglašavamo da kod našeg partnera Croata svi članovi Futsal Dinama ostvaruju 10 % popusta«, dodaju u Futsal Dinamu. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni