Dinamova legenda Slaven Zambata cipele kupuje u Borovu

Dinamova legenda Slaven Zambata cipele kupuje u Borovu

Uz poznate modele Startasa, Borosane i Boromine u Ilici 142 može se isprobati i nova kolekciju balerinki My ballerinas koje su ručno proizvedene od najkvalitetnih materijala u našoj tvornici u Vukovaru

Borovo, najveći hrvatski proizvođač obuće, u posljednje vrijeme ulaže znatna sredstva u moderniziranje i dizajn proizvoda, ali i prodajnih prostora. Od 4. travnja ponovno je otvorena prodavaonica Borova u Ilici 142, koja je tijekom ožujka renovirana. Svečanom otvorenju prisustvovao je Slaven Zambata legenda Dinama i hrvatskog nogometa i naglasio kako je redovni kupac Borovo obuće te kako je novouređena prodavaonica uljepšala cijeli kvart.

Uz poznate modele Startasa, Borosane i Boromine u Ilici 142 može se isprobati i nova kolekcija balerinki My ballerinas koje su ručno proizvedene od najkvalitetnih materijala u tvornici Borova u Vukovaru.

Iz Borova poručuju da kada bi samo svaki sedmi građanin kupio godišnje jedan par obuće Borovo, pomogao bi obnovi gospodarstva grada Heroja – Vukovara, očuvanju radnih mjesta, gospodarskom razvitku i prosperitetu cijele zajednice. (zg-magazin)