Dinamo večeras protiv Olympiacosa

Dinamo večeras protiv Olympiacosa

Dinamo i Olympiakos imaju po tri boda, na redu su dvije međusobne utakmice i novih šest bodova u igri

Dinamo će u 20.45 u sklopu trećeg kola Lige prvaka na Maksimiru ugostiti Olympiacos. Riječ je o kvalitetnom protivniku jer Grci u prvenstvu imaju sve pobjede, dok su bili jako dobri protiv Bayerna kada su primili dva gola u zadnjih pet minuta i onda dobili utakmicu u Londonu.

U prva dva kola obje su momčadi pobijedile Arsenal, a izgubile od Bayerna i imaju jednak broj bodova. Unatoč tomu, momčad iz Pireja favorit je susreta i pobjeda hrvatskog prvaka bila bi veliki podvig.

„Naša pobjeda bi bila iznenađenje jer su oni favoriti, ali jedva čekamo utakmicu, želimo prikazati dobru igru i dobiti. Očekujem da moja momčad odrađuje zadatke na način na koji se dogovorimo i da daju sve od sebe. Svjesni smo snage protivnika, ali naravno da se želimo prikazati u što boljem izdanju i ostvariti što bolji rezultat“, rekao je Zoran Mamić, trener Modrih, na jučerašnjoj konferenciji za medije.

Što se tiče stanja u momčadi trener je rekao kako će Pinto biti spreman pa nastavio o tome kako će se Modri postaviti na terenu:

„Sigurno da kvaliteta protivnika ne dozvoljava bezglavu jurnjavu i da nećemo igrati ofenzivno kao u prvenstvu. Naravno, naše želje su jedno, ali nešto se pita i protivnika. Vidjet ćemo kako će sve to na kraju izgledati na terenu odnosno nakon utakmice. Imamo ideju kako bismo htjeli igrati; slično kao protiv Arsenala. U sredini držati kompaktnost, ali od ideje do provedbe je dalek put“, dodao je Mamić.

Dinamo i Olympiakos imaju po tri boda, na redu su dvije međusobne utakmice i novih šest bodova u igri tako da će dosta toga o konačnom raspletu biti jasnije nakon te dvije utakmice. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni