Dinamo otvara Ligu prvaka protiv Arsenala, Bayern na Maksimiru u prosincu

Dinamo otvara Ligu prvaka protiv Arsenala, Bayern na Maksimiru u prosincu

Arsenal, Bayern i Olympiacos protivnici su Dinamu u Ligi prvaka

UEFA je u četvrtak objavila raspored utakmica skupine F, a Dinamo će već na početku natjecanja imati pravi spektakl na Maksimiru jer dolazi – Arsenal.

Dinamo će tako Ligu prvaka otvoriti velikom utakmicom na Maksimiru protiv Arsenala, a potom ide na gostovanje u Munchen velikom – Bayernu. Potom će jedina utakmica u listopadu biti ona 20. na Maksimiru protiv grčkog prvaka kojemu Modri dva tjedna kasnije idu u goste.

Krajem studenog Modri će gostovati u Londonu kod Arsenala, a potom 9. prosinca u 6. kolu Lige prvaka na Maksimir dolazi – Bayern.

Trener Dinama Zoran Mamić bio je zadovoljan nakon održanog ždrijeba. „Moram priznati da sam prije rekao da ćemo igrati s Bayernom, Olympiacosos i Realom Madrid; izvukli smo dva i Arsenal. Čekaju nas odlične utakmice, sjajan nogomet, vjerujem pune tribine, a mi ćemo ´poginuti na terenu´. Što će nam to donijeti ćemo vidjeti“, rekao je trener.

Raspored utakmica je sljedeći:

16.9., srijeda, 1. kolo: Dinamo – Arsenal
29.9., utorak, 2. kolo: Bayern Munchen – Dinamo
20.10., utorak, 3. kolo: Dinamo – Olympiacos
4.11., srijeda, 4. kolo: Olympiacos – Dinamo
24.11., utorak, 5. kolo: Arsenal – Dinamo
9.12., srijeda, 6. kolo: Dinamo – Bayern Munchen

„Igramo najskuplje natjecanje na svijetu, idemo zajedno svi skupa stvarati pozitivnu atmosferu, uživati što smo dio ovoga, a već sam rekao da ćemo dati apsolutno sve za što bolji rezultat pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti“, dodao je trener Mamić. (zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t