Dinamo još jednom ostao bez proljeća u Europi

Dinamo još jednom ostao bez proljeća u Europi

„Mislim da smo ove godine, osim u Münchenu, pokazali da rastemo i da smo u utakmicama bili kompetitivniji nego prije“, kazao je Mamić

Dinamo je u 5. kolu Lige prvaka na gostovanju kod Arsenala poražen s 3:0 i tako ostao bez još jednog proljeća u Europi.

Modri su dobro otvorili utakmicu, pola sata bili potpuno ravnopravni, a onda su domaćini u par minuta kaznili pogreške, zabili su Ozil i Alexis, nakon čega se bilo teško vratiti da bi u nastavku sjajni Čileanac zabio još jedan pogodak za konačnih 3:0.

„Arsenal je bio puno bolji nego u Zagrebu, motivirani i kombinatorni, a imaju pojedince kakve imaju i nije nam bilo lako. Dobro smo otvorili utakmicu, ali kada je Arsenal “upalio brzinu više” primili smo golove. Dobili smo golove tako da smo prvi dobili iz kontre, a drugi nakon individualne pogreške, ali tako je to na ovom nivou. U nastavku je bilo podjednako, ali Arsenal je kontrolirao utakmicu i možemo im samo čestitati“, rekao je trener Zoran Mamić u utorak nakon utakmice dodavši kako smatra da Arsenal ima veće šanse za prolaz jer su bolja momčad od Olympiakosa.

Trener se osvrnuo na ovogodišnje iskustvo Modrih u Ligi prvaka:

„Mislim da smo ove godine, osim u Münchenu, pokazali da rastemo i da smo u utakmicama bili kompetitivniji nego prije. Naravno, treba biti realan da je razlika u kvaliteti, financijama i moći golema, ali mi ćemo se truditi, željeti i boriti“, zaključio je Mamić. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni