Deveti Festival brazilske kulture u Zagrebu

Deveti Festival brazilske kulture u Zagrebu

Brazilactica 9.0 – 8. do 11. svibnja 2019.

Još jednom, udruga Amazonas donosi ritam i energiju Brazila na ulice Zagreba. Deveto izdanje Festivala brazilske kulture – Brazilactice održat će se od 08. do 11. svibnja 2019. godine, u Zagrebu.

U četiri festivalska dana građani će moći sudjelovati ili pogledati različite aktivnosti povezane s brazilskom kulturom. Ritam će pronaći kroz besplatne radionice capoeire i sambe, a glazbeni program će se odvijati na Europskom trgu.

Interaktivna radionica u Centru za mlade grada Zagreba omogućit će zainteresiranima jedno »putovanje« gradovima Brazila kroz koje će moći saznati više o njegovoj prošlosti i običajima, a o počecima capoeire moći će se više saznati kroz uličnu predstavu ‘Capoeira story’ na Cvjetnom trgu.

Sve ljubitelje i ljubiteljice kvizova i ove godine očekuje kviz o Brazilu, u popularnom Pločniku. Organizatori ističu kako nisu zaboravili ni najmlađe. Oni će ove godine imati radionicu za superheroje/superheroine na Trgu kralja Tomislava, koju će pratiti facepainting koji će im omogućiti da na jedan dan postanu capoeira superheroj.! Nakon svih događanja, druženje i opuštanje nastavljamo u Juta/Kota baru.

Festival svake godine pohode gosti iz Europe i svijeta.

Više informacija te raspored događanja potražite na ovoj poveznici: http://www.amazonas.hr/brazilactica/raspored.html (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni