Deveti CU’FUS – Cirkuski ulični festival u Samoboru

Deveti CU’FUS – Cirkuski ulični festival u Samoboru

(Foto: Ivan Tibor Grujić)

Ovogodišnji, deveti po redu, Cirkuski ulični festival u Samoboru (CU’FUS) trajat će tri dana na nekoliko lokacija: na Trgu kralja Tomislava i u parku kod Samoborskog muzeja, od 17. do 19. svibnja.

Posjetitelje očekuje bogat cirkuski ulični program, najavljuju organizatori. CU’FUSEK (dječji program, predstave i animacija), CHILLIBAR NA CU’FUS-u (dnevni glazbeni program u parku), CU’FUZIK (glazba na CU’FUS-u), CU’FUSARIJE (cirkuske radionice), cirkuska cabaret večer, prezentacije na CU’FUS-u, eko kutak, gastro ponuda, nagradne igre i još puno, puno cirkusarija… Samozapaljivi Talijan, NevjerojatnobalansirajućiVenecualac, Niki (a nije) Beluči… samo su neki od mnoštva domaćih i međunarodnih artista koji će vas zabaviti i nasmijati na ovogodišnjem CU’FUS- u.

CU’FUS nudi mnoštvo domaćih i međunarodnih uličnih predstava s područja cirkuske umjetnosti. Umjetnici koji ove godine sudjeluju na CU’FUS-u, istražuju razne sfere cirkusa što uključuje eksperimentiranje s različitim novim medijima (glazba, suvremeni ples, mima, fizički teatar, digitalna umjetnost…). Na taj način se posjetiteljima Festivala pruža iskustvo suvremenih cirkuskih dostignuća.

Sav program na CU’FUS-u je besplatan s „obaveznom“ donacijom u šešir umjetnika. Više informacija i detaljan program Festivala možete pronaći na: www.cufus.net.

»Doklajbajte i vi svoje pete na CU’FUS… pod mus!« – poručuju organizatori Festivala. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni