Dekan Sveučilišta Mount Mary kod Milana Bandića

Dekan Sveučilišta Mount Mary kod Milana Bandića

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je danas, 12. siječnja, Christophera M. Belkofera, dekana Sveučilišta Mount Mary iz Milwaukeeja koji nakon Londona i Heidelberga boravi u Zagrebu kao gost Instituta za kulturu zdravlja, gdje će održati tečaj s nizom predavanja na temu Art terapije.

Riječ je o nastavku suradnje sa zagrebačkim Institutom za kulturu zdravlja i njegovim predsjednikom Veljkom Đorđevićem koji je, uz pročelnika Ureda za obrazovanje kulturu i sport Ivicu Lovrića, također prisustvovao sastanku u gradonačelnikovu salonu.

Zaželjevši gostu dobrodošlicu u glavni grad Republike Hrvatske, gradonačelnik je podržao suradnju dviju značajnih institucija na dobrobit građana jer, kako je rekao, nadogradnja znanja i stalno učenje je dodana vrijednost koja je uvijek dobrodošla i koju treba dalje razvijati.

Uz zahvalu na prijemu, dekan Belkofer je o Zagrebu i o njegovim žiteljima imao samo riječi hvale nakon što je jučer u prigodi obilaska imao priliku malo bolje upoznati i grad i građane. (zagreb.hr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni