Davor Vagić je novi ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice

Davor Vagić je novi ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice

Zadravec više neće biti pročelnica Zavoda za radiologiju

(Foto: IKA)

Prof. dr. Davor Vagić, specijalist otorinolaringologije i kirurgije glave, danas je na sjednici Upravnog vijeća KBC-a Sestre milosrdnice izabran za ravnatelja bolnice. Mandat će mu trajati četiri godine.

Novi ravnatelj je poručio je da će mu prvi potez biti vraćanje mira u bolnicu sigurnost djelatnicima i povjerenje pacijenata te najavio izradu strategije bolnice za sljedećih 10 godina.

Uz prof. dr. Vagića za ravnateljsko mjesto kandidirale su se još neurologinja prof. dr. Vanja Bašić Kes te radiologinja prof. dr. Dijana Zadravec koja je dostavila je nepotpunu dokumentaciju.

Prema pisanju Večernjeg lista predsjednik Upravnog vijeća Tomislav Dulibić je rekao da Zadravec nije priložila ovjerenu potvrdu o nepostojanju sukoba interesa pa nije bila pozvana na predstavljanje programa.

Vagić je izjavio da će Zadavec kad se vrati s bolovanja nastaviti svoj posao radiologa, koji dobro radi, ali da neće biti vraćena na mjesto predstojnice Kliničkog zavoda za dijagnostičku i interventnu radiologiju. (ZG-m)a

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni