Davor Pavuna: Da li bu itko pisao za Hrvatsku!? (Oprost duga?)

Davor Pavuna: Da li bu itko pisao za Hrvatsku!? (Oprost duga?)

Ponavljam i naglašavam: u financijama je sve snimljeno te postoje detaljne analize, i za Hrvatsku.

Orwell 2015+ = Bankaroidi nedemokratski koriste ”lijevo-desne” neoliberale i vlasti. Diktat provodi uvijek ista oligarhija, a račune ne polažu nikome.

O tome sam govorio na HTV-u: https://youtu.be/yikVAhqBx2Q.

„Vjerovnicima treba reći da nećemo vratiti dug kojeg Sabor nije odborio . Narod neće plaćati dugove za koje ni ne zna!” [Dr. Slavko Kulić]

Ako ste zaboravili kako profitiraju novcem od poreza i ”investicijama”:

pavuna_graf1_banke

Eksponencijalna funkcija skupnih svjetskih ‘financija’ do 2005 = dominira smeđa boja tzv. derivacija iliti ‘profit bankaroida. Neo-feudalizam: oko 32.000 bankaroida iskorištava neznanje ‘raje’, a (skoro) svi korumpirani u tome sudjeluju. Probudimo se jer nismo Orwellova ‘stoka’, nego SUVEREN NAROD = Direktna Demokracija & Financijska Dinamika Zadruge

Imamo strateške uvide u globalnu i lokalnu financijsku dinamiku, a i bolja rješenja. Politikanti NE govore istinu i NE razumiju stvarnu planetarnu financijsku dinamiku.

pavuna_gra2_banke

Zato je bitno, kako brzo budemo preuzeli upravljanje našim životima i financijama. Jer umjesto da povjere dinamiku financija znalcima u suverenom narodu, snobovi se igraju.

Suveren Narod ISLANDA se odavno PROBUDIO.

Nekoć su postojali robovi i robovlasnici. Robovi su radili za robovlasnika koji bi im osigurao smještaj i hranu. Čak je i taj sistem bio pravedniji od onoga danas. Danas smo robovi, a banke su robovlasnici, a one, zajedno s vladajućom robovlasničkom klasom, dobivaju sve što zaradite, a za uzvrat vam ne daju niti hranu, niti smještaj, već se za to morate izboriti sami. Sudeći po tome, sadašnja situacija je mnogo gora od one koja je vladala u 15. Stoljeću. Tako danas postoji mnoštvo primjera. Kada god dignete kredit, postajete rob sistema i dužnik koji mora godinama otplaćivati ono što mu u stvarnosti, pripada besplatno, jer, sva bića bi trebala imati pravo na besplatnu hranu i smještaj. No to tako stvari ne smiju funkcionirati u konzumerističkom sistemu.

Glad, probleme i siromaštvo je lako riješiti, kad dovoljno ljudi suosjeća i okrene se koordiniranoj suradnji: [za ‘raj’ u Hrvatskoj dostatno je 3 % nekorumpiranih znalaca!]

Video od samo jedne minute na jedan figurativan način prikazuje na koji način možemo kao čovječanstvo riješiti problem gladi u svijetu: https://youtu.be/qhU5JEd-XRo.

 Prof. dr. Davor Pavuna

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni