Davisov kup: Izvučeni parovi tenisača Hrvatske i Indije

Davisov kup: Izvučeni parovi tenisača Hrvatske i Indije

U palači Dverce danas je održan ždrijeb parova za turnir Davisova kupa između teniskih reprezentacija Hrvatske i Indije koji će biti odigran u Domu sportova 6. i 7. ožujka.

Pobjednik ovog dvoboja izborit će prolazak na završni turnir koji se, kao i prošle godine, održava u Madridu, od 23. do 29. studenoga.

Službenom izvlačenju parova je pored igrača i stručnih stožera obaju reprezentacija nazočio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, ujedno i počasni predsjednik Organizacijskog odbora Davisova kupa.

Reprezentacije su za ovaj susret prijavile po petoricu igrača, a ukupno su na rasporedu četiri pojedinačna te jedan meč parova.

Gradonačelnik Bandić je istaknuo da je organizacija ovog prestižnog dvoboja još jedna potvrda da je Zagreb istinsko središte raznolikog sportskog života i domaćin najvećih svjetskih sportskih manifestacija.

Sutra će se odigrati dva pojedinačna meča, a u subotu su na programu i parovi i pojedinačni mečevi. Oba dana prvi mečevi počinju u 15 sati. Komplet karata za prvu kategoriju košta 70, a za drugu 50 kuna. Pojedinačne ulaznice mogu se kupiti po cijenama od 40 i 30 kuna.

Izvučeni parovi

  • Prvi par: Borna Gojo – Prajnesh Gunneswaran
  • Drugi par: Marin Čilić – Ramkumar Ramanathan
  • Treći par (parovi): Pavić/Škugor – Ramanathan/Paes
  • Četvrti par: Borna Gojo – Ramkumar Ramanathan
  • Peti par: Marin Čilić – Prajnesh Gunneswaran

(ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni