Daruvarskom komunalnom poduzeću darovani radni strojevi

Daruvarskom komunalnom poduzeću darovani radni strojevi

U prostorijama Zagrebačkih cesta u srijedu je potpisan ugovor kojim su Zagrebački holding i Grad Zagreb darovali teretno vozilo i tri radna stroja komunalnom poduzeću Darkom d.o.o. iz Daruvara. Ugovor su u nazočnosti gradonačelnika Milana Bandića potpisali voditelj podružnice ZGH Zagrebačke ceste Ante Todorić i član Uprave Darkoma d.o.o. Damir Lneniček.

Tijekom svečane primopredaje Lneniček se zahvalio gradonačelniku Bandiću i Zagrebačkom holdingu. »Ovo je za nas velika donacija koja će nam pomoći da nastavimo trend održavanja komunalne infrastrukture u Daruvaru i okolnim mjestima«, rekao je Lneniček.

Grad Zagreb i Zagrebački holding odazvali su se molbi daruvarskog komunalnog poduzeća za donacijom vozila i radnih strojeva jer, u vrijeme teške gospodarske situacije, naveli su, nemaju mogućnosti nabave vozila i radnih strojeva neophodnih za rad. Na njihovu molbu odobrena je donacija jednog teretnog vozila te radnih strojeva finišer, utovarivač i rovokopač – utovarivač ukupne vrijednosti oko 135 tisuća kuna bez PDV-a. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni