Darovi za korisnike zagrebačkih domova za starije osobe

Darovi za korisnike zagrebačkih domova za starije osobe

 Grad Zagreb i Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom i ove je godine ususret božićnih i novogodišnjih blagdana organizirao darivanje korisnika domova za starije osobe čiji je osnivač Grad Zagreb.

Jutros, drugoga dana blagdanskog darivanja, korisnike Doma za starije i nemoćne Park prigodnim je darovima razveselila zamjenica gradonačelnika Sandra Švaljek. »Uvijek je lijepo doći negdje gdje vlada topla atmosfera kao u ovome Domu. Vaša radosna lica i osmijesi obvezuju nas da i dalje podržavamo rad domova umirovljenika«, rekla je Švaljek, zaželjevši korisnicima i njihovim obiteljima sretan Božić te mnogo zdravlja i osobnog zadovoljstva u 2015.

Korisnike Doma u Ivanićgradskoj ulici došli su pozdraviti njihovi susjedi, učenici I. katoličke škole koji su im recitacijom također zaželjeli sretne nadolazeće blagdane.

Predstavnici Ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom jučer su darovali domove Sv. Josip, Ksaver, Maksimir, Trnje, Sv. Ana i Dom Centar, a danas su, osim Doma Park, na redu i domovi Peščenica, Dubrava, Medveščak i Trešnjevka. (zagreb.hr /zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni