Darovi za korisnike Udruge Ozana

Darovi za korisnike Udruge Ozana

Udruga Ozana okuplja i radi s djecom i odraslima s teškoćama u razvoju već 22 godine

Gradonačelnik Milan Bandić jutros je, u prostoru Udruge Ozana, uručio božićne poklone osobama i djeci s poteškoćama u razvoju – korisnicima Udruge, zaželjevši im puno sreće i zdravlja.

Mali i veliki korisnici, njih 40-ak, dočekalo je gradonačelnika s božićnim pjesmama, a ravnateljica Udruge Vjera Lukavečki zahvalila mu se na dosadašnjoj kontinuiranoj potpori i tome što, usprkos mnogobrojnim obavezama, uvijek nađe vremena za njih. Gradonačelnik Bandić dobio je i upisnicu kao počasni član Udruge.

„Izuzetno mi je drago što smo ovaj prostor obnovili i dali na korištenje Udruzi Ozana i tako omogućili da njihovi korisnici razvijaju svoje kreativne sposobnosti, uče nove vještine i napreduju u asimilaciji u društvo“, naglasio je zagrebački gradonačelnik.

Podsjetimo, Udruga Ozana okuplja i radi s djecom i odraslima s teškoćama u razvoju već 22 godine. Ovaj dodatni prostor dobili su od Grada prije dvije godine, a nakon obnove koju je, također, financiralo Grad i opremanja prostora od strane Udruge, prije godinu dana ovdje korisnici uče izrađivati ručni rad, strojno šivati, plesti, a imaju i dramsku grupu i satove plesa. (zagreb.hr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni