Darovi za 4100 korisnika domova za starije osobe

Darovi za 4100 korisnika domova za starije osobe

U povodu nadolazećih Božićnih blagdana, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, i ove je godine posjetio korisnike Doma za starije osobe Park na Lašćinskoj cesti i podijelio im prigodne poklon pakete.

Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom daruje korisnike domova za starije osobe u nadležnosti Grada Zagreba još od 2002. godine kada je povodom blagdana Božića organizirano prvo takvo darivanje. Darivanje je postalo tradicionalno te se od tada održava redovito svake godine povodom blagdana Božića i blagdana Uskrsa.

Ovom skromnom, ali simboličnom gestom Grad Zagreb želi pokazati koliko su stariji sugrađani važni te kako se svi zajedno trebamo potruditi pružiti im skrb i njegu kakvu zaslužuju.

Tradicionalno darivanje se provodi u 11 domova za 4100 korisnika, a ovogodišnji božićni poklon paket sadrži:

  • Čaj od mente
  • Cappuccino
  • Napolitanke
  • Plavu flis dekicu
  • Božićnu čestitka Gradonačelnika Zagreba.

Zaželjevši im sretan Božić i uspješnu Novu godinu gradonačelnik Bandić istaknuo je kako je ovo darivanje simbolična gesta odnosno znak zahvalnosti našoj najmudrijom generaciji sugrađana za sve što su napravili za grad Zagreb.

Ravnateljica Doma Nataša Koražija istaknula je da zahvaljujući podršci gradonačelnika i nadležnim gradskim uredima uspjevaju ne samo održati postignutu kvalitetu života nego ju i podići na višu razinu. (ZG-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni