Darko Klasić izabran za predsjednika zagrebačkog HSLS-a

Darko Klasić izabran za predsjednika zagrebačkog HSLS-a

Dosadašnji v. d. predsjednika zagrebačkog HSLS-a, saborski i gradski zastupnik Darko Klasić je na jučerašnjoj, 16. izbornoj skupštini zagrebačkog ogranka stranke izabran za njenog predsjednika.

Izborna skupština HSLS-a Grada Zagreba održana je u kongresnoj dvorani Centra nova Galerija, uz pridržavanje epidemioloških mjera. Delegati 12 Zagrebačkih ogranka izabrali su novo vodstvo gradske organizacije HSLS-a Grada Zagreba sa programom revitalizacije HSLS-a kao i osnaživanja liberalne ideje u gradu Zagrebu.

Potpredsjednici postali Saša Poljanac-Borić, Alen Lochert i Kristijan Jelić. Tajnik gradske organizacije postao je dosadašnji administrativni tajnik Filip Januš.

Izborom novoga vodstva zagrebački liberali nastaviti će biti glas građana u Gradskoj skupštini i mjesnoj samoupravi u rješavanju najživotnijih problema građana Grada Zagreba, poručeno je na Skupštini.

Najavljeno je da će HSLS kao izvorna stranka centra posebnu pažnju posveti formiranju kompaktne i stručne liste kandidata koji će biti spremni uložiti svoje znanje, trud i vrijeme u raspetljavanje zagrebačke krize, pazeći pritom da Skupštinu Grada Zagreba ne usmjeri niti prema jednoj radikalnoj opciji. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni