Daniel Craig više neće glumiti Jamesa Bonda

Daniel Craig više neće glumiti Jamesa Bonda

(Izvor fotografije: Facebook profil D. Craiga)

Britanski glumac odbio je MGM-ovu ponudu »tešku« čak 68 milijuna funti (88 milijuna eura) za pojavljivanje u iduća dva nastavka iz serijala o tajnom agentu 007

Britanski glumac Daniel Craig koji je od 2006. četiri puta nastupio u ulozi Jamesa Bonda, odlučio je da više neće glumiti tajnog agenta 007, piše u četvrtak dnevnik Daily Mail.

Daniel_CraigCraig je glumio tajnog agenta Secret Intelligence Service-a (SIS), britanske obavještajne službe, poznatije pod imenom MI6 u filmovima: Casino Royale (2006.), Zrno utjehe (2008.), Skyfall (2012.) i Spectre (2015.).

Craig (48) koji je 2005. godine izabran za nasljednika irskog glumca Piercea Brosnana, odbio je ponudu studija MGM-a vrijednu čak 68 milijuna funti (88 milijuna eura) da nastupi u dvama nova filma iz ciklusa o tajnom agentu 007, prenosi britanski dnevnik izjavu anonimnog izvora.

Glumac je, prema izvoru, čelnicima američkog filmskog studija MGM rekao da ponovno tumačenje uloge Jamesa Bonda »nije ono što bi htio«, usprkos »golemim novčanim iznosima« koji su mu ponuđeni. Iz MGM-a nisu htjeli komentirati tu izjavu za informativnu agenciju AFP.

U Britaniji je već otvorena kladionica prema kojoj je favorit za novog Bonda drugi britanski glumac – 35-godišnji Tom Hiddleston koji je prošlog tjedna viđen u društvu redatelja Skyfalla i Spectrea Sama Mendesa i Barbare Broccoli, koproducentice zadnjih filmova o tajnom agentu 007. (B. J.)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni