Dani otvorenih vrata Policijske akademije u Zagrebu

Dani otvorenih vrata Policijske akademije u Zagrebu

(Foto: Boris Jagačić)

U ponedjeljak, 20. lipnja na Trgu Petra Preradovića (Cvjetni trg) Policijska uprava zagrebačka i Policijska akademija će organizirati manifestaciju Dan otvorenih vrata Policijske akademije. Predviđeno trajanje programa je od 11 do 13 sati.

S obzirom na to da je u tijeku natječaj za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje putem kojeg se traži 480 polaznika mlađih od 28 godina, Policijska akademija je pokrenula niz promotivnih aktivnosti za natječaj za upis u 2022/2023. godinu. Jedna od njih je i Dan otvorenih vrata Policijske akademije kako bi se što više mladih upoznalo s policijskim zanimanjem i motiviralo da se prijave na natječaj.

U sklopu manifestacije pripremljen je bogat program i pokazne vježbe specijalne jedinice policije ATJ Lučko, taktičko-navalno balističko vozilo kao i demo timovi Policijske škole „Josip Jović“, razna oprema i tehnika koju policija koristi u svakodnevnom poslu.

Na info pultovima bit će policijski službenici temeljne, interventne jedinice, prometne, kriminalističke i granične policije.

Iz PUZ-a pozivaju sve zainteresirane za policijski poziv, ali i ostale građane da u ponedjeljak dođu na Trg Petra Preradovića. (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni