Dani Okusa hrvatske tradicije

Dani Okusa hrvatske tradicije

Manifestacija Dani Okusa hrvatske tradicije održat će se od 15. do 25. studenoga 2019. u 10 županija i sudjeluje preko 100 ugostiteljskih objekata.

Zajednička je to manifestacija nosioca standarda „Okusi“ i sustava turističkih zajednica županija koja se po prvi puta organizira na nacionalnoj razini i to u trajanju od deset dana.

S područja Zagrebačke županije sudjeluje 10 objekata, nosioca standarda Okusi tradicije zagrebačkoga kraja.  U navedenom razdoblju po promotivnoj cijeni od 75 i 95 kuna za tri slijeda moći će se uživati u tradicionalnim gastronomskim specijalitetima zagrebačkoga kraja u sljedećim objektima:

Bistro Babriga (Velika Gorica)
Ekopark Krašograd
(Pisarovina)
Hotel Bunčić
(Vrbovec)
Hotel Princess
(Jastrebarsko)
Restoran Ivančić
(Jastrebarsko)
Izletište Suhina
(Sveta Nedelja)
Restoran Samoborska klet (Samobor)
Seoski turizam Kezele
(Ivanić-Grad)
Seosko domaćinstvo Stara preša
(Šenkovec)
Izletište Vina Kos-Jurišić
(Sveti Ivan Zelina)

S ciljem povećanja vidljivosti projekta i gastro ponude te jačanja tržišne prepoznatljivosti ugostiteljskih objekata nosioca standarda „Okusi“, TZ Zagrebačke županije po prvi puta dodatno promovira objekte nosioce standarda Okusi tradicije zagrebačkoga kraja koji sudjeluju na manifestaciji putem portala CrnoJaje (www.crnojaje.hr).

Jelovnici se nude po promotivnim cijenama i iznose 60,00 kn (za jelovnik od 75,00 kn) te 76,00 kn (za jelovnik od 95,00 kn). (ZG-m)