“Dani ljepote & fitnessa“ pokazali su da je Zagrepčanima važan izgled

“Dani ljepote & fitnessa“ pokazali su da je Zagrepčanima važan izgled

Čak  je 12.000 gostiju posjetilo sajam o najnovijim trendovima u sferi kozmetike i rekreacije

Sajam „Dani ljepote&fitnessa“, koji se održavao proteklog vikenda na Zagrebačkom Velesajmu, okupio je 215 izlagača iz 20 zemalja, a posjetilo ga je preko 12.000 posjetitelja.

Brojni posjetitelji doznali su sve novosti o najnovijim trendovima u šminkanju, njezi kose, manikuri i pedikuri te su po povoljnim cijenama obavili mnogobrojne tretmane ljepote i dobili besplatne savjete vrhunskih vizažista i stručnjaka.

Tradicionalno su održana međunarodna natjecanja za najbolje dizajnere noktiju, natjecanje učenika strukovnih škola u make up – u i natjecanje za naj frizera učenika. Pod atraktivnim nazivom „51 nijansa sive“ održan je i peti Zlatni ruž, natjecanje kozmetičara grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Uz edukacije i seminare, dermatolozi iz zagrebačkih Domova zdravlja svim su posjetiteljima pružali pregled i informacije o pravilnoj njezi kože.

Održan je i modni panel „Nakit kao poruka“ na kojem je voditeljica Ines Preindl u razgovoru s dizajnerima Zoranom Aragovićem i Anom Dorotić te Mijom Dropuljić, urednicom modnog portala fashion.hr i Brankom Vučetić Atletić, ravnateljicom učilišta Profokus razgovarala o modnim dodacima i njihovom značajnom doprinosu svakom stilu.

Dečki iz street workout timova demonstrirali su vježbe, a održano je i prvenstvo Hrvatske za juniore i seniore.

Brojni izlagači pokazali su kako Zagreb i Hrvatska prate novosti u kozmetičkoj i fitness industriji čiju su važnost prepoznali i posjetitelji ovogodišnjeg sajma. (I.C.)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t